Bubblemaker: Dit programma leert kinderen de onderwaterwereld te ervaren.

Onder toezicht zwemmen zij stoer met hun “eigen” duikuitrusting in ondiep water en waarbij ze alleen spelen. Hele mooie Bubblemaker emblemen, stickers, speelgoed, een speciaal certificaat en een brevet maken de ervaring onvergetelijk.

Seal-team: Een echte duiker legt uit hoe je onder water adem haalt en hoe je onder water in het zwembad kunt blijven en je niet steeds naar boven hoeft om adem te halen! Met vinnen en een duikbril zwem je in het zwembad lekker rond en doe je leuke dingen. Het leidt je op veilige manier op tot PADI Seal en daar kun je trots op zijn! Als PADI-Seal heb je 5 van de 15 Water Missies afgerond. De afronding is een verrassing, maar je zult er nog lang over praten, om lachen en op terug kijken. Dan krijg je je certificaat én het coole brevet met jouw foto erop. Je kunt op school, aan je vrienden en familie laten zien dat jij duikt!

Master seal: Dit is de voortzetting na je Seal-Team. Je leert 10 AquaMissions en je kunt laten zien dat je zelf je uitrusting in elkaar kan zetten en uit elkaar kan halen. Natuurlijk krijg je je Master-Seal-brevet met jouw foto erop.